Despre noi

Eu sunt Doina si vreau sa va povestesc cum am inceput aceasta poveste:

Intr-o zi frumoasa de toamna, mi-am propus sa fac o zacusca pentru familia mea, iar in timp ce eu coceam legumele pe gratar, mirosul imbietor a ajuns la vecinii mei care sarbatoreau o aniversare si aveau curtea plina de musafiri.

De indata ce zacusca mea fierbea in ceaun, vecinii mei impreuna cu musafirii au fost prezenti la degustarea produsului meu.

Au fost atat de incatntati de gustul delicioasei zascusti incat dupa cateva zile am primit telefoane si rugaminti de la petrecaretii vecinei, solicitandu-mi sa le fac si lor cateva borcane cu zacusca.

Din dragoste si pasiune pentru aceste produse si la indemnul familiei si al prietenilor  care au gustat zacusca si dulceata mea, m-am gandit sa va oferim si dumneavoastra deliciile noastre.

Produsele sunt obtinute din legume si fructe pe care le cumparam de la producatori si sunt preparate dupa rete vechi, traditionale.

Legumele sunt coapte pe gratar iar zacusca fiarta in ceaun, la foc mic, in timp ce borcanele sunt sterilizate cu multa grija pentru a obtine o siguranta a produsului nostru.

Fructele le alegem bine coapte si de calitate superioara. Nu folosim conservanti sau coloranti artificiali!

 

Va invitam sa savurati cu placere dulceata si zacusca din Pravalia Doinitei!