1.DULCEATA DIN FRUCTE DE PADURE
-Zmeura
-Afine
-Mure
2.DULCEATA DIN FRUCTE DE LIVADA
-Capsuni
-Caise
-Cirese negre
-Visine
-Ruzinci
-Coacaze rosii
-Rabarbar
-Pere cu scortisoara
-Peltea de ruzinci
-Peltea de gutui
3.COMPOT
-Cirese
-Visine
-Prune
-Gutui
-Pere
-Piersici
-Nectarine
4.NECTAR
-Caise
-Piersici
-Nectarine
-Pere
-Suc de mere
5.SIROPURI
-Brad
-Rabarbar
-Capsuni
-Visine
6.ZACUSCA
-Vinete
-Ciuperci
-Telina
-Picanta
-Kapia cu miere si mustar
-Fasole boabe
7.CONSERVE PENTRU GATIT
-Suc de rosii
-Bulion
-Pasta de gogosari
-Ghiveci
-Zarzavat pentru ciorbe
8.MURATURI
-Ardei copti
-Gogosari in otet
-Muraturi asortate in otet sau saramura
-Castraveciori bulgaresti
-Conopida cu morcovi
9.PRAJITURI DE CASA
-Cozonaci
-Pasca
-Torturi
-Prajituri asortate
10.MANCARE TRADITIONALA ROMANESCA